Da var gleden over

Før det i det hele tatt har begynt, har jeg etter nøye overveininger bestemt meg for å ikke fortsette med oppdrett. Bakgrunnen for dette er at det rett og slett har vist seg å være umulig å få tak i en frisk Maine Coon. Jo, jeg kan velge å begynne med Outcross katt, men det er nå en gang den vanlige varianten som er mitt hjerte nærmest.

Jeg har forsøkt å gjøre alt for å forsøke å finne gode individer å avle på. Jeg har legt ned betydelig med penger for å gjennomføre de tester som jeg mener er påkrevd for rasen. Jeg er desverre en av veldig få som tester for det som kan testes.

Jeg kunne selvfølgelig ha latt være å teste, og gjort som alle andre. Men jeg får meg ikke til å gjøre det. Jeg har forståelse for oppdrettere som lar være å teste, for jeg ser hvordan det går – nettopp at det ikke går.

Mine MCO:

nr. 1 ble tatt ut av avl fordi mor hadde grad 3 på hofter og far grad 1

nr. 2 ble tatt ut fordi han hadde grad 2 på hofter

nr. 3 ble tatt ut fordi hun hadde grad 2 på hofter og dårlige tenner

nr. 4 var frisk, men hun ble ikke drektig og hun ble veldig syk av livmorbetennelse og måtte steriliseres for å redde livet hennes.

nr. 5 ble tatt ut fordi hun hadde grad 2 på hofter

nr. 6 han har supre tester, bra hofter – men, han har fått påvist periodontitt

nr. 7 blir nå tatt ut med grad 2 på hofter

Så beklager til de av dere som har tatt kontakt og ønsket katt, jeg klarer desverre ikke å levere den maine coonen jeg ønsker dere skal ha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..