NYHETER:

08.02.23 💜 11 uker 💙

Tiden går så alt for fort, og nå er de snart klare for å reise. Nye regler i FIFE og NRR gjør at jeg er heldig å få ha de i hele 14 uker. Jeg syns alikevel det er trist for nye eiere som må vente på sine håpefulle 2 uker ekstra. Uansett, jeg forsøker å gjøre det beste for dem. I dag veide Ella som jeg tror hun skal hete 1.88 kg og «Lillebror» som ikke hår fått navn enda veide 2.05 kg. Ella er fremdeles på utkikk etter fòrvertshjem, er du interessert så ta gjerne kontakt. Lillebror skal flytte hjem til Ronja fra forrige kull 🤗

29.01.23 Familiefoto

Ikke så ofte de er samlet og sitter i ro disse småtassene. At Pappa er med i tillegg, da er det bare å finne frem mobilen. De er så fine om dagen, akkutat passe perfekte alle sammen.

Gutten til høyre er solgt og flytter til sin storesøster i Halden. Jenta er jeg usikker på enda. hun er utrolig herlig frøken, hun er super sosial og jeg angret sist fordi jeg ikke beholdte en. Maamma Texas er ferdig i avl og skal flytte til en herlig liten jente på Oppaker – så jeg burde egentlig la henne bli boende. Så jeg forsøker å finne et fòrhjem til henne tror jeg. Skulle gjerne hatt henne hjemme, men det kan by på litt problemer i og med at pappa fortsatt er fertil. Han skal være på chip en stund nå, men jeg har lyst til å bruke han på den nye jenta mi IsaRos Lex Queen.

—————————————————————

21 – 22.01.23 Leo på utstilling

Helgen ble tilbragt på NORAK sin utstilling i Solbergelva. Leo er ikke så veldig glad i den slags aktivitet, men viste seg greit. Han er jo så snill, så det er ingen fare på ferde å stille han. Han var en en liten hårsbredd fra å ta BIV på søndag, men tapte fordi han rett og slett ikke var i god nok kondisjon. Han er veldig tynn om dagen, alt for glad i damer 👀😜 Dommeren mente han var den beste katten, og om han skulle tatt med seg en av de hjem, så ville det blitt Leo 💙 Men, en bilring elle to, så tar vi det neste gang.

✨ Lørdag: 1 EX, CERT

✨ Søndag: 1 EX, CERT, NOM

—————————————————————-

12.01.22 – 💜 7 uker 💙

I går var trollungene 7 uker, og tiden flyr av gårde. De er skikkelig artige om dagen og fortsetter å utvikle seg bra. De vokser stadig i en rekordfart og Jenta veier nå 1160 gr. og gutten 1140 gr. Huset er også fylt opp av besøkende om dagen, og de fremstår fortsatt som trygge og frempå. Introduserte de for fremmed hund, det var skummelt i 10 sekunder og så gikk det over.

——————————–

04.01.22 – 💜 6 uker 💙

I dag er det veiedag, og et lite forsøk på nye bilder. Det er ikke den enkleste oppgaven fordi de rett og slett ikke har tid til å sitte stille. Gutten er fortsatt bitte litt mindre en søsteren sin, men bare 20 gram sånn ca. Hun 980 gr. og han 960 gr. De har begge kommet godt i gang med dotrening, og de har skjønt greia. Når det gjelder mat så er hun mer interessert i det en han, men begge spiser våtfòr og tørrfòr med geitemelk.

Gutt 💙
Jente 💜

En ny liten jente kommer til oss ❤

I og med at jeg trodde det ikke ble noen jente i kullet mitt var jeg på utkikk etter en ny liten frøken. Jeg var i kontakt med IsaRos Lynx i Sverige og hørte på denne jenta – og når de viste meg tillitten og lot meg få kjøpe henne var jeg ikke i tvil på at jeg ville det. Hun utvikler seg foreløpig veldig fint, og i midten av februar blir hun norsk –  Velkommen skal du være S*IsaRos Lynx Queenie. Queenie har fått sin egen, se i fanen.

—————————————————————–

28.12.22 * 5 Uker*

Da har smårollingene blitt 5 uker og vokser seg bare finere og finere. Det som så ut til å være to gutter, har nå blitt en av hver.

Det har vært flere som har vist interesse for gutten, og jenta blir nok i oppdrettet. det er mulig jeg ser etter ett forvertshjem til henne.

De vokser mye om dagen, og jenta har allerede blitt 840 gr., mens gutten er 800 gr. Han er ikke så interessert i mat som sin søster, men det kommer og da drar han nok forbi henne.

—————————————————————-

💙 Blue Warrior Unstoppable

Gutta vokser og utvikler seg veldig bra. De ser veldig fine ut, og jeg tror det skal bli vanskelig å velge hvem som skal bli her hjemme.

I og med at det ikke ble noen jente i dette kullet er jeg på utkikk etter en ny jente inn. Det betyr at dette kullet er det siste for denne gangen, men at det forhåpentligvis vil bli klart for nye krigere i 2024 🥰

💙 Krigerne har kommet 💙

23. november kom det 4 små krigere til verden. Dessverre har vi bare med oss 2 stykker videre. Det ser ut til å være to flotte gutter. De vokser og legger på seg dag for dag. Jeg tror jeg kommer til å beholde den ene selv, og så har jeg interesse på den andre. Men ingen ting er avgjort, så om det skulle være interessant så ikke nøl med å ta kontakt.

Leo «James» har vært litt ute på vift i det siste, og han venter noen spennende kombinasjoner ganske snart. Jeg kommer muligens til å beholde en jente fra den ene kombinasjonen. Om det blir slik, så kan det hende jeg trenger forvert til en av disse to.

Nye planer på gang!

Det begynner å bli en stund siden kattungene reiste til sine nye hjem. Trym ble trønder og Ronja mått lære seg bred L når hun ble haldenser. Jeg forsøkte en stund å finne forhjem til Ronja uten å lykkes, da bestemte jeg meg for å selge henne. Jeg har ikke mulighet til å ha flere katter hjemme. Jeg angret allikevel veldig på at jeg solgte Trym, han var noe spesielt for meg. Da er det godt å vite at han har fått det veldig fint der han bor, og at de er like fornøyd med han som det jeg var. Jeg har bestemt meg for å gjenta kombinasjonen, og Texas har termin 24. november 2022. Kanskje litt kort tid i mellom to kull, men Leo har begynt å tisse litt inne, så han vil om kort tid bli kastrat.

5 uker i dag 08.05.22

❤ NO*Blue Warrior OMG Whats Happening

Jenta i kullet, hun er så urolig søt. Hun har verdens mest uskyldige uttrykk. Hun er også veldig lik på sin far i temperament, rolig og sindig og liker best å ligge på puppen å kose seg. Hun er en stor jente som allerede veier 800 gram. Hun er aktiv og fin – Hun er under evaluering og leter først og fremst etter et fòrvetshjem.  Kunne du tenke deg det, så hør gjerne i fra deg

💙 NO*Blue Warrior So Am I

Gutten i kullet er vel så fin som sin søster, og minst like søt. Den store forskjellen er at han er er røver, og i full fart hele tiden. Han er veldig lik sin mor og klatret opp i sofa når han var 3 uker og på spisebordet allerede nå. Han er også en stor og flott gutt som for lengst har passert 800 gram. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med han, han kan bli ledig for nytt hjem – eller eventuelt et fòrvertshjem. Hør gjerne i fra deg om denne gutten kunne være av interesse 😊

—————————————————–

Da var det på tide med en liten oppdatering 😁

Endelig er de her, 3/4-22 kom 2 små nurk til verden. Det kan se ut til at det er en gutt og en jente. Begge er for tiden under evaluering. Det kan være at jeg trenger fòrvert i dette kullet, det kan også være at de kan bli ledige for salg. Send meg gjerne en melding om du er interessert ❤️💙 LES MERE HER:

Blue Warrior OMG What’s Happening

—-‐—————————————-‐—————-

Triste nyheter!

Torsdag i forrige startet fødselen til Texas så alt for tidlig, og hun fødte 5 små engler. Texas sin drektighet forløp normalt, og hun hadde en fin vektøkning. Noen dager før hun fødte sluttet hun og spise og vekten gikk ned. Jeg oppsøkte veterinær, men man kunne ikke finne noen årsak til at hun ikke var i form. Det er vanskelig å si hva som gikk galt, men fødselen startet rundt dag 50. Etter fødselen ble hun fort seg selv, og er i dag den samme gode seg igjen ❤ Vi får prøve igjen….

—————————————————————-

Velkommen til NO*Blue Warrior sin hjemmeside. Her skal jeg forsøke å holde dere oppdatert på det som skjer hos oss. Det er stadig noe nytt å fortelle om.

Velkommen ❤

Lille Texas har kommet hjem til oss. Dette er i dame med stor D. Hun er ubeskrivelig artig, og veldig frempå. Hun har et fantastisk temperament og herlig lynne. Her er det bare å glede seg fremover.

Jeg ventet på ei flott frøken i fra Russland, hun har dessverre ødelagt foten sin slik at hun ikke kommer til meg. det var trist, jeg syns hun var veldig fin og jeg hadde gledet meg veldig ❤

—————————————————————

29.01.21 Uten utstillinger og paringsplaner, så er det heller ikke så mye å skrive om. Men 27.01.21 var James å sjekket hjertet sitt hos Fredriksstad dyrehospital, og han er frisk med resultat Normal. Da var den siste helsetesten tatt og han har gjennomgått alle helsetester med supert resultat uten anmerkninger. I og med at jeg ikke har noen egne jenter å by på, så skal han på vift til en annen dame nå ❤ Så får vi håpe det blir noen vakre små skatter. James har både utseende, helse og særdeles trivelig gemytt 😀

Carmen har flyttet til en flott familie i Florø, og jeg er helt sikker på at de får det helt supert i sammen ❤

——————————————————————

Godt nytt år !

08.01.21 Skulle så gjerne ha kommet med gode nyheter i forbindelse med mine planer for kattunger. Men Carmen ble dessverre alvorlig syk på kvelden den 06.01.21. Det viste seg at hun hadde fått en alvorlig livmorbetennelse, slik at denne måtte fjernes. Det vil si at hun nå er sterilisert, og ikke kan brukes i avl.

Vi har fortiden ingen jenter som er klare for avl, slik at det vil ta en god stund før det igjen blir aktuelt med planer. Jeg syns det er fryktelig tris, da jeg hadde tro på at Carmen kunne bidra med mine intensjoner for en sunn avl av Maine Coon.

Carmen har alt man kan ønske seg, hun har et herlig temperament, hun er svært rasetypisk med gode utstillingsresultater og hun har en fantastisk helse. Hun er normal på begge hofter, hjertescannet med normalt resultat samt fullstendig DNA profil hos MyCat DNA med normalt resultat på alle tester.

Carmen leter nå etter sitt foralltid hjem ❤ Les om Carmen her

—————————————————————

07.12.20 Da ser ut til at Watari flytter til en fin familie på Gol, det blir trist at hun skal reise. Men jeg tror det er til det beste for alle. Man kan dessverre ikke ta vare på alle som ikke går igjennom nåløyet. Men noen lager dypere spor en andre, ❤ Watari ❤

Det kommer ei ny lita jente fra NO*Ejsten hit ganske snart. Det skal bli spennende å bli kjent med lille Texas ❤

—————————————————————-

9 mnd

26.11.20 Da har jeg dessverre måtte gjøre om på planene mine. Ser ikke ut til at det helt skal gå veien her. Carmen er nok ikke drektig denne gangen heller, så jeg er veldig usikker på om hun i det hele tatt kan få barn. Jeg gir det et par forsøk til med James, og går det ikke da, nei så er det heller ikke meningen.

Når det gjelder Watari så var hun å røntget sine hofter i går, og det så dessverre ikke så bra ut. Hun blir ikke avlskatt her hjemme. Jeg venter på offisielle resultater, men regner med at hun blir sterilisert innen kort tid. Hun vill også da trenge et nytt hjem, så om du er på utkikk etter verdens søteste og snilleste Maine Coon, så ta gjerne kontakt.

—————————————————————

HD-resultat

21.11.20 I dag var det en gledens dag – James sitt HD resultat er kommet og han har Normal/Normal, altså – begge hoftene hans er frie for hofteleddsdysplasi. Utrolig deilig og ha en hannkatt i avl som ikke har noen begrensninger 😀

Når det gjelder kattunger, så tror jeg ikke det er noen denne gangen heller. Håper James snart skjønner greia, sånn at han kan berike oss med noen vakre småtroll.

—————————————————————-

Ny liten jente ❤

31.10.20 Denne lille jenta kommer til oss etter hvert, det blir veldig spennende. Når hun kommer er litt usikkert, men jeg gleder meg. Takk til Maria Noskova og RU*MaryCat for tilliten.

Det er opprettet en ny side, så kunne du tenke deg å være fòrvert – ja så ta en titt her: 🐾 Fòrvert 🐾

Planer er oppdatert 🤞🤞

—————————————————————-

HD-Røntgen

28.10.20 I går ble James røntget på hofter. Det var egentlig 2 uker for tidlig, slik at jeg vil få et preliminært resultat. Grunnen til at jeg tok det litt tidlig var at Carmen kom i løp, og jeg tenker at jeg prøver den kombinasjonen nå. Bildene ser bra ut, så jeg er ikke bekymret for å slippe han i sammen med Carmen. Så da får vi bare se hvordan det går 🙂 Om alt går veien nå, så får James både frie hofter og søte småtasser.

—————————————————————-

19.10.20 Lagt inn nye 9 mnd. bilder på James og Susuwatari. Og så ser det ut til at vi var heldig og fikk plass til James på Adelkattens juleshow i Letohallen. Han er da over i åpen klasse og starter jakten på championatet sitt. Susuwatari trenger litt mer tid på seg før jeg stiller henne i åpen klasse, så hun kommer sterkere tilbake – Gleder meg 🙂

Buddy flyttet i helgen til en flott familie i Tønsberg, så får jeg håpe de vil trives med go’gutten min. Han er dypt savnet……….

—————————————————————

12.10.20 Det ser dessverre ikke ut til at Carmen er drektig denne gangen heller, det har nå gått 4 uker siden parring og jeg ser ingen endring på verken patter eller vekt. Jeg antar derfor at hun ikke er drektig. James begynner og interessere seg for damer, men når han er klar vet jeg ikke. Han må uansett røntge hoftene sine først. Regner med at det blir i slutten av november.

Jeg skal tenke litt nå, så får jeg se om jeg venter på James, eller om jeg forsøker en annen gutt. Om jeg velger en annen gutt, så blir det en som har gjort det før, og som har bevist at han kan.

(N) Endless James Joyce ❤

————————————————————————-

Spennende dager

01.10.20 I morgen er det 3 uker siden Carmen kom i løp, og det er tid for å se om hun bærer på noen små skatter 🙂 Av endringer så har hun blitt mer sulten, og hun har vært litt kvalm. Men om det er noen inni der, det vet jeg ikke enda. På bilde til er det et lite bilde på Carmen og Fabiano, noen som tar livet med ro.

Linkene til MyCatDNA på Carmen, Watari og James har vært ute av drift. I dag skjønte jeg hvordan jeg kunne legge det inn på nytt, så nå er det tilgjengelig igjen.

———————————————————————–

22.09.20 Carmen er parret, og Fabiano reiste hjem for en uke siden. Håper og tror det ble bedre klaff denne gangen, det kunne i hvert fall se sånn ut. Fabiano syns Carmen var flott nå, og han var åpenbart mer interessert. Ryktene sier at hun er blitt mer kosete etter at han dro, så da er det bare å krysse fingrene for mange flotte småtroll om en liten stund 🙂

———————————————————————-

Utstilling 🙂

08.09.20 Da har vi endelig vært på utstilling igjen, denne gangen måtte vi reise til Danmark. Det var et fantastisk bra gjennomført arrangement selv i disse utfordrerne Corona tider. Smittevernet var svært godt ivaretatt, slik at jeg aldri følte på at jeg utsatte meg for noe utover det normale.

(N) Endless James Joyce gjorde det svært godt begge dager. Lørdag fikk han EX1 og ble nominert (NOM) til panel. han fikk en stemme i panelet og ble slått av sin halvsøster (N) Endless Kassiopeia med en stemme. Han gjorde det også godt i i «best i variant – BIV» hvor han ble nr. 2 av 4.

På søndag fikk han EX1, BIV og NOM. I panelet fikk han også en stemme, og ble igjen slått av sin halvsøster med 1 stemme.

NO*Ejsten Susuwatari ble EX2 begge dager, slått i den innledende runden av James sin halvsøster Kassiopeia som gjorde rent bord med BIS begge dager. Watari fikk flotte tilbakemeldinger begge dager.

Utrolig flott helg med god stemning, og gode venner.

—————————————————————-

15.08.20 I dag har jeg forandret litt på layouten på siden og syns den begynner å bli fin. Jeg har også fått eget domene, slik at hjemmesiden har fått litt kortere web adresse: nobluewarriormainecoon.com. Jeg har også oppdatert litt på planlagte kull, så får vi bare drømmene kan bli til virkelighet.

—————————————————————

10.08.20 Det ble dessverre ingen kattunger denne gangen. Vi forsøker samme kombinasjon ved neste løpetid. Det ryktes at Fabiano har fått smaken på damer, så da håper vi det blir match neste gang 🙂

Jeg har lagt inn noen nye bilder av Carmen, Susuwatari og James. De minste vokser og utvikler seg veldig bra. De er påmeldt utstilling i Danmark i september, så vi krysser alt vi har for at det lar seg gjøre og at grensene forblir åpne.

—————————————————————

07.07.20 Da har MyCat DNA resultatene kommet for Leo (James) og Watari (Susuwatari), du kan se begge testene inne på sidene dems.

————————————————————–

Vi har hatt besøk

07.07.20 Da har Fabiano reist hjem igjen, så får tiden vise om det ble noe match. Carmen kom litt tidlig i løp, men holdt til gjengjeld løpet gående lengre en normalt. Fabiano var forhåpentlig vis litt mer interessert i henne når vi ikke var i sammen med dem, han er en liten luring når det gjelder damene og viser ikke nødvendig vis at han er overbegeistret. De hadde nå i hvert fall en god tone ❤

————————————————————–

Planlagt kull

21.06.20 I løpet av uka kommer (N ) Endless Fabiano på besøk til Carmen, så da er det bare å vente på at hun kommer i løp og at de finner tonen ❤

Les mer her:

————————————————————–

09.06.20 NO*Agderpuz Carmen blir parret i starten på juli, så om kattene vil det samme som oss så blir det kattunger her i september. Både Carmen og Fabiano er fullt ut helsetestet. De vil ha kjent status på HD, Ultralyd av hjerte, DNA test på HCM , Pk-def og SMA. Carmen har i tillegg full MyCat/Genoskoper test. De er også begge godt premiert på utstilling. Så her kan du få både skjønnhet og helse 😀 Hører gjerne i fra deg om du syns dette høres interessant ut.

————————————————————–

22.05.20 Da har det kommet ny avlsgutt til gards. Forhåpentlig vis vil (N) Endless James Joyce bidra både med type og gemytt hos oss. Han er en utrolig flott gutt, med et solid eksteriør og et fabelaktig temperament. Jeg gleder meg til å følge hans utvikling. Takk til Bettina og Grethe for tillitten 🙂

Og kanskje, om vi er heldig blir det parring på Carmen i løpet av sommeren men er kjekk herremann ❤

————————————————————–

18.05.20 Planen var å pare Carmen nå på vårparten. Det har vist seg at det ikke er så enkelt. Jeg har forsøkt å pare henne 2 ganger uten at det har vært klaff. Tanken har vært å finne en ny gutt til henne, og jeg har få noen tilbud. Av ulike årsaker har heller ikke det blitt noe av. Jeg har et ønske om at hannkatten er fulltestet på helse, noe som ikke vokser på trær. Det vanskeligste er vel at jeg har landet på at jeg også ønsker å satse på type, hvor det foreløpig er svært få hannkatter som er testet på HD og/eller mangler ultralyd av hjertet. Så om det ikke dukker opp en frisk og rask herremann, ja så blir det ikke noe før vår egen nye gutt er klar forhåpentlig vis til vinteren. Men han skal også igjennom alle tester med godkjent resultat, så ting kan ta litt tid.

————————————————————–

22.04.20 Da har lille NO*Ejsten Susuwatari kommet hjem til oss. Hun er en aldeles nydelig jente med et supert temperament. Hun skal kalles Watari til daglig. Jeg gleder meg til å bli kjent med denne flotte frøkna, og håper hun kan berike oss med noen flotte små krigere etter hvert ❤ Endelig er drømmen om en sortsmoke maine coon på plass. Takk til Charlotte for tillitten 🙂

————————————————————–

18.04.20 Buddy har i dag fått røntget hoftene sine på nytt. Jeg klarte ikke helt å legge fra meg håpet og tanken på at det kunne ha blitt bedre. Bildene viste at så ikke var tilfelle. Resultatet var heller dårligere en ved første røntgen når han var 1 år gammel. De var dårligere i selve hoftekulen, den hadde fått tydelige forkalkninger og var mindre rund en sist. Jeg besluttet der og da for å kastrere han, så nå lever han lykkelig og fri som «skogs»katt.

————————————————————–

16.04.20 Hjemmesiden begynner å ta form

2 tanker om “NYHETER:

  1. Hilde FH Innleggsforfatter

   Hei, så koselug at du likte pusene. Vi holder til på Hemnes i Aurskog Høland kommune. Vi venter muligens kull nå, men der vil det sikkerhet ikke komme smoke. Alle i kullet vil bli sort/sølv med tabbymønster. Om alt går etter planen så vil smoke jenta vårs parres på nyåret, der forventer jeg at det kommer smoke avkom.

   Liker

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..